Vjenčanja i eventi

Odlučili ste se na avanturu zvanu ZAUVIJEK i želite da slavlje prođe savršeno baš onako kako ste zamišljali! Odlično, Flores team čine iskusni avanturisti i jedva čekamo preuzeti organizaciju vašeg vjenčanja za proslavu do ranih jutarnjih sati! 

Flores dvorana za vjenčanje može biti odličan izbor kako za intimna tako i za veća vjenčanja. 

Krenimo zajedno u uzbudljivu avanturu zvanu BRAK! 

Veselimo se ugostiti vas i vaše bližnje, biti dio vašeg dana i početka, pljeskati zajedno s vašim dragim ljudima dok plešete svoj prvi ples i obavljate prvu bračnu dužnost – rezanje i uživanje u vašoj svadbenoj torti, a ostalo prepuštamo vama! 

Osim vjenčanja, u dvorani Flores mogu se organizirati eventi do 260 uzvanika! 

Za evente također imamo posebne menije ovisno o željama i vrsti eventa. 

Za željeni termin event-a također možete poslati upit na mail: info@flores.hr

Flores - svadbena dvorana

Gastro ponuda i usluga

Što od svadbenih menija odabrati? 

U ponudi imamo par svadbenih menija koje možete izabrati ili iskreirati personalizirani meni koji vam odgovara. 

Nakon vašeg obrađenog upita šaljemo vam brošuru u kojoj možete odabrati što vam odgovara, s time da sve možemo prilagoditi vašim posebnim željama! 

Gastro ponuda je raznolika, od tradicionalnih jela do modernih serviranih na drugačiji način. 

Na bogatom slatkom stolu svaki gost će pronaći slasticu za sebe, a vjerujemo da će sve i probati! 

Krenimo od dobrodošlice!

Poželite dobrodošlicu svojim gostima uz čašu pjenušca, whiskya ili gin&tonica! 

Lagana zakuska slana ili slatka po vašem izboru bit će dobra uvertira u svečanu večeru i veliko slavlje! Svečana večera može biti u broju slijedova koji vama odgovara, ovisno koji menu odaberete! 

Na vama je izbor da li želite švedski stol ili posluživanje za stol, što god izabrali Flores team će pristupiti profesionalno i odraditi sve kako treba i kako se očekuje. Atraktivno dekorirane i lijepo poslužene delicije zadovoljiti će i najzahtjevnije nepce najvećeg gurmana. 

Posebnu pažnju pridajemo slatkom stolu ili slasticama koje donosimo za stol svakog gosta ili Vas mladenaca!Svečanu večeru i dobru zabavu zaokružiti će nezaobilazni gulaš za ranojutarnju okrepu, jelo u kojem uživaju oni koji odlaze s plesnog podija zadnji s vama, mladencima!

Detalji su bitni! 

Svadbena dvorana Flores protkana je cvjetnim instalacijama kroz strop cijele dvorane, što plesne korake na prostranom podiju čini čarobnim! Svjetli zidovi sa ukrasnim štukaturama, cvjetni zidovi u pozadini mladenačkog stola,zlatni detelji, mramor i chesterfield kauči nježnih puderastih tonova, okrugla bijela rasvjetna tijela sa cvjetnim svodovima u foto kutcima čine idealan ambijent za vaše cvjetno vjenčanje! 

Brojni foto kutci protežu se kroz našu salu za vjenčanje i svadbu o kojoj sanjate, što mladencima obećaje vjenčanje kao s Pinteresta! 

Veliki i osvjetljen mramorni šank biti će jedan od najposjećenijih kutaka,a u odrazima masivnog ogledala  iznad bar-a moći će te vidijeti sliku cjelokupne zabave dok uživate u gin-u! 

Posebno smo pazili na detalje sobe za mladenke, tako da će svaka mladenka imati svoj prostor za mali odmor od visokih potpetica, mjesto gdje će ogledalo govoriti: Na svijetu naljepša si, a tako će se i osjećati! 

U dvorani za vjenčanje Flores, cvjećari neće imati puno posla, imati će posla samo za urediti stolove po željama mladenaca, jer sam ambijent je bajkovit, elegantan i cvjetan! 

Iz cvjetne dvorane za vjenčanje Flores ponijeti će te vječne uspomene, one koje nosite u sebi, a i foto&video uspomene koje će te godinama zajedno gledati i nanovo prepričavati zabavne i emotivne trenutke s obitelji i prijateljima! 

Ne zaboravite da kako cvijeće treba zalijevati da bi raslo, tako treba zalijevati i brak za koji ste se odlučili te zajedno s najmilijima proslavili! Kada zagusti, pogledajte video i foto snimke sa svog vjenčanja i vratite se na put za koji ste se odlučili, sve za ljubav!  

Svadbena dvorana Flores odvest će vas na cvjetno putovanje u dvoje!